Bestellen

Bestellen

Het is mogelijk om de foto’s; die u hier op de website ziet; te bestellen. Ik wil u er wel op attenderen dat de kleuren van de foto’s iets kunnen afwijken van de kleuren op uw monitor.

De foto’s zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken zoals trouwkaarten en babykaarten of natuurlijk gewoon als werk voor aan de muur. Alles is mogelijk in overleg Zelf werk ik veel met afdrukken op dun polyester fotofolie van Xpozer. Ook is het mogelijk om de foto’s op andere materialen te bestellen.

U kunt hiervoor contact met mij opnemen per mail en geeft u daarin aan om welke foto het gaat, welke maat en het soort materiaal. Stuur meteen uw adresgegevens mee en een telefoonnummer. Ik stuur u dan een vrijblijvende prijsopgave toe.

 

Gebruikerslicentie copyright

De foto’s op de website zijn; uiteraard met mijn toestemming; ook beschikbaar voor gebruik in tijdschriften, boeken of voor andere publicaties. Voor een prijsopgave kunt u een e-mail sturen met een gedetailleerde beschrijving van het beoogde gebruik.

 

Voor web gebruik

jpeg formaat 800 px. Gebruikers licentie? Voor een prijsopgave kunt u een e-mail sturen met een gedetailleerde beschrijving van het beoogde gebruik.